Olsen Beauty Clinic Malmö

På Olsen Beauty Clinic Malmö utför CIDESCO certifierad hudterapeut estetiska behandlingar med fokus på problemlösning av bland annat pigment, kärl, ärr, linjer och rynkor.

Om Olsen Beauty Clinic Malmö

Vi värnar om hygien och din säkerhet. Vi desinficerar efter varje behandling och använder alltid skyddsutrustning. Om du har luftvägs-infektion eller känner dig dålig, avboka och stanna hemma. Du kan boka igen till samma pris när du är frisk.

Vårt ledord är att erbjuda kvalitativa behandlingar i en trygg, ren och säker miljö och vi erbjuder avancerade behandlingar inom ansiktsvård, hårborttagning, hudföryngring och kroppsformning / cellulite behandling.

 

Alla behandlingar utförs av CIDESCO certiferad hudterapeut som är medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation (SHR) och verksamheten bedrivs i enlighet med riksorganisationens etiska regler.

 

Kliniken är belägen på Föreningsgatan 5 i Malmö, inom bekvämt gångavstånd från Triangeln, med anslutning till buss och tåg. Likaså finns goda parkeringsmöjligheter bakom kliniken, på Brogatan / lugnet och på Triangelns parkeringsgarage.

© 2019-2020 by Olsen Beauty AB.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon